Toimitus: 2-3 arkipäivää     100 päivän palautusoikeus     Ilmainen rahti yli 59 €

Käyttöehdot

Alla mainitut käyttöehdot koskevat kaikkia thecozysheep.fi: n toimituksia. Käyttöehdot ovat voimassa ellei muuta ole kirjallisesti sovittu asiakkaan, sekä thecozysheep.fi välillä. Thecozysheep.fi omistaa sekä hoitaa TCS Group Aps. Y-tunnuksemme on: 35239111

Hinta ja maksu:
Kaikki thecosysheep.fi:n hinnat ovat euroissa ja sisältävät ALV:n. Korttimaksuissa korttitietosi lähetetään suoraan EPAYn hyväksytylle serverille. Seuraavat maksukortit toimivat maksutapana: VISA, Mastercard, Maesto sekä Klarna.

Serveri on SSL-perustuva ratkaisu (Secure Socket Layer) ja kaikki tiedot sinun sekä serverin välillä on salattu. Näin voit olla varma että muilla ei ole mahdollisuutta katsoa tai kopioida ilmoittamiasi tietoja. Oston summa nostetaan tililtäsi vasta kun lähetyksesi lähetetään thecozysheep.fi:ltä.

Toimitus:
Me emme lähetä tilauksia viikonloppuisin eikä pyhäpäivinä. Asiakkaalla on vastuu tarkistaa että annettu osoite on oikea ja että tämä on asiakkaan rekisteröity osoite. Puutteellisista tai vääristä osoitetiedoista johtuvat lisäkustannukset tulevat aina asiakkaan maksettaviksi. Thecozysheep.fi ei ole vastuussa lähetyksestä, eikä anna korvauksia jos osoite ei ole ilmoitettu oikein.

Toimitus: 2-3 arkipäivää.

Toimituskulut Suomeen ovat 5 euroa.

Tuotteen vastuu ja riski:
Thecozysheep.fi:ltä ostetun tuotteen riski sekä vastuu siirtyy asiakkaalle tuotteen toimitusajankohtana. Toimituksen mahdollisista virheistä sekä puutteista on ilmoitettava thecozysheep.fi:lle kohtuullisen ajan sisällä huomattuasi virheen. On sinun vastuullasi ilmoittaa sekä kysytyllä tavalla näyttää miten puute tai virhe on huomattavissa. Kaikki reklamaatiot tulee lähettää sähköpostitse meille: mail@thecozysheep.fi – Lähtökohtaisesti voit vain valittaa virheistä jotka ilmenevät enintään kahden vuoden sisällä tuotteen ostosta.

Peruutusoikeus:
Lain mukaan sinulla on 14 päivän peruutusoikeus. Jotta peruutusoikeutta voidaan käyttää, tulee tuote lähettää takaisin 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. On tärkeää että viimeistään eräpäivään mennessä meille on ilmoitettu tuotteesta ja palautuksesta selkeällä tilausnumerolla.

Palautus:
Tuote tulee palauttaa samassa kunnossa kuin missä se on vastaanotettu. Asiakkaan tulee maksaa palautuksesta johtuvat kustannukset.

Henkilötietojenkäyttö:
Thecozysheep ei edelleenvälitä henkilötietojasi tai muita asiakassuhteeseen liittyviä tietojasi kolmannelle osapuolelle.

Tekijänoikeus:
Kaikki thecozysheep.fi kuvat sekä tekstit ovat tekijänoikeuslain mukaan omistettuja, ja niitä ei siksi saa kopioida ilman lupaa.