Toimitus: 2-3 arkipäivää     100 päivän palautusoikeus     Ilmainen rahti yli 59 €

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaus yleisimpiin kysymyksiin alapuolelta

Tuotteemme

Mikä koko minun tulisi valita?

Aikuisten mallit:
Tossumme aikuisille (koot 36–46) ovat suurehkoja kooltaan. Jos harkitset kahden koon välillä, suosittelemme, että valitset pienemmän koon.
Jos esimerkiksi harkitset koon 38 ja koon 39 välillä, suosittelemme kokoa 38.

Lasten mallit:
Normaalit koot, jos lapsesi käyttää suurta kokoa 33, tuolloin suosittelemme kokoa 34/35

Minkälaiset pohjat aikuisten tossuissa on?

Aikuisten tossuissamme (36–46) on 2 mm. paksuiset mokkanahkapohjat.

Minkälaiset pohjat lasten tossuissanne on?

Lasten tossuissamme (24–35) on liukumattomat pohjat kuminystyröillä.

Mistä tossunne on valmistettu?

Ne on valmistettu 100 % merinovillasta, ja pohja on 2 mm. paksuista mokkanahkaa. Tossut on käsintehty ompelimollamme Euroopassa.

Kaikki tossumme ovat luonnollisissa väreissä, sillä emme halua käyttää keinotekoista värjäystä. Tämä voi aiheuttaa pientä vaihtelua tuotteiden värissä, mutta pyrimme parhaamme mukaan saamaan aikaan 99 % saman sävyn.

Lähetys

Kuka toimittaa lähetykseni?

Posti FI

Milloin voin odottaa pakettiani saapuvaksi?

Työskentelemme ja lähetämme lähetyksiä seitsemänä päivänä viikossa. Jos teet tilauksen ennen kello 14, lupaamme, että paketti lähetetään samana päivänä (jos tuotetta on varastossa). Tämän jälkeen kuluu 2–3 arkipäivää, kunnes paketti saapuu luoksesi.

Posti ei löydä lähetystäni?

Jos pakettisi on kadonnut postin käsittelyssä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Lähetämme pian tämän jälkeen uuden paketin samoilla tuotteilla.

Mitä tapahtuu, jos en nouda lähetystäni ajoissa?

Lähetys palautuu siinä tapauksessa meille. Tarjoamme paketin takaisinlähetystä uutta toimitusmaksua vastaan.

Palautus

Tahtoisin palauttaa tuotteen?

Tehdessäsi palautusta, käytä palautuspalveluamme ja mainitse siinä yhteydessä, tahdotko vaihtaa tuotteen, vai saada hyvityksen. Tällöin tiedämme, kuinka käsitellä lähetystä, kun se palautuu meille.

HUOM: Vaihdamme tuotteita ja hyvitämme palautettuja tilauksia 100 päivää oston jälkeen. Kun haluat vaihtaa tuotteen, voit aina muuttaa koon/värin, kunhan palautettu tuote on uudenveroinen ja käyttämätön.

Tahtoisin vaihtaa toiseen kokoon?

Kun tahdot vaihtaa toiseen kokoon, tulee sinun käyttää palautuspalveluamme. Kun lähetys on palautunut meille, rekisteröidään se varastolla, ja uusi lähetys lähtee sinulle automaattisesti valitussa koossa.

Olen saanut viallisen tuotteen?

Jos olet vastaanottanut tuotteen, joka on viallinen, lähetäthän meille kuvan mahdollisimman pian vastaanottamisen jälkeen. Selvitämme tällöin vian, ja korvaamme tuotteen uudella.