Toimitus: 2-3 arkipäivää     100 päivän palautusoikeus     Ilmainen rahti yli 59 €

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Henkilötietojen käsittely Cozy Sheepissä
The Cozy Sheepille yksityisyys on tärkeää. Pyrimme korkeaan tietosuojan tasoon. Tässä käytännössä selitämme, kuinka keräämme ja käytämme henkilötietoja. Kuvaamme myös oikeutesi ja kuinka voit puolustaa niitä.

Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä. Yhteystiedot ovat tämän tekstin lopussa.

Mitä on henkilötieto ja mitä on henkilötietojen käsittely?
Henkilötiedot ovat kaikkea elävää luonnollista henkilöä koskevia tietoja, jotka voivat olla suoraan tai välillisesti yhteydessä kyseiseen henkilöön. Kyse ei ole vain nimistä ja henkilötunnuksista, vaan myös esimerkiksi kuvista ja sähköpostiosoitteista.

Henkilötietojen käsittely on kaikkea, mitä tapahtuu tietojärjestelmissä oleville henkilötiedoille riippumatta siitä, onko kyse mobiililaitteista vai tietokoneista. Tämä koskee esimerkiksi keräämistä, rekisteröintiä, jäsentämistä, varastointia, käsittelyä ja siirtoa. Joissakin tapauksissa myös manuaaliset tietueet voidaan kattaa.

Henkilötietojen rekisterinpitäjä
Cozy Sheep:n toiminnassa tapahtuvissa hoidoissa Cozy Sheep on henkilötietojen rekisterinpitäjä.

Mitä henkilötietoja keräämme sinusta ja miksi?
Käsittelemme pääasiassa nimeäsi, sosiaaliturvatunnustasi, osoitettasi ja yhteystietojasi, pankkitiliäsi palkanmaksuun sekä tietojasi, jotka olet antanut lähiomaisistasi.

Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme täyttää kanssasi tekemämme työsopimuksemme mukaiset velvoitteensa sekä täyttääksemme lain ja työehtosopimusten määräykset.

Henkilötietojen avustajat
Joissakin tilanteissa meidän on otettava mukaan muita osapuolia. Esimerkiksi eri IT-toimittajat HR-järjestelmille tai sähköisille ajorekistereille. He ovat sitten meille henkilötietojen avustajia. Tarkistamme henkilötietojen käsittelijät varmistaaksemme, että he takaavat henkilötietojen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden. Kun henkilötietojen avustajia käytetään, se on vain tarkoituksiin, jotka ovat yhteensopivia niiden tarkoitusten kanssa, jotka meillä itsellämme on käsittelyä varten.

Toimijat, jotka ovat itsenäisesti vastuussa henkilötiedoista
Jaamme henkilötietojasi myös tiettyjen muiden toimijoiden kanssa, jotka ovat riippumattomia henkilötietojen rekisterinpitäjiä, esimerkiksi viranomaisille, kuten Ruotsin verovirastolle, kun olemme velvollisia luovuttamaan tällaisia ​​tietoja lain tai viranomaisen päätöksen perusteella. Kun henkilötietojasi jaetaan toimijan kanssa, joka on riippumaton henkilötietojen rekisterinpitäjä, sovelletaan kyseisen organisaation tietosuojakäytäntöä ja henkilötietojen käsittelyä.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?
Emme koskaan tallenna henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeen kulloiseenkin tarkoitukseen. Lainsäädännöstä johtuen tiettyjä kirjanpidon tietoja on säilytettävä vähintään seitsemän vuoden ajan.

Mitkä ovat oikeutesi rekisteröidynä?
Rekisteröitynä käyttäjänä sinulla on useita voimassa olevan lainsäädännön mukaisia ​​oikeuksia. Sinulla on oikeus saada ote, josta käy ilmi, mitä henkilötietoja olemme sinusta rekisteröineet. Voit pyytää virheellisten tietojen korjaamista ja joissain tapauksissa poistamista.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä.
Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystämme, ota yhteyttä mail@thecozysheep.fi. kuka on vastuussa henkilötietoasioista.

Voimme tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöömme. Tietosuojakäytännön uusin versio on aina saatavilla täältä verkkosivulta/henkilökunnan käsikirjasta